Onze Medewerkers

Ons enthousiaste medewerkersteam

Stichting Zeilschool Eendracht wordt volledig gerund door vrijwilligers (18+). De medewerkersgroep is een actieve groep studenten en jongvolwassenen met een hart voor zeilen die zich steevast inzetten om elk jaar weer succesvolle zeilweken aan kinderen te bieden. Wat de groep zo uniek maakt is dat de medewerkers van onze zeilschool enorm hecht met elkaar zijn, zowel in de zomer als door het jaar heen, en zich vrijwillig inzetten om van elke week weer een feestje te maken.

Zij worden gemotiveerd door passie voor onze formule en onderlinge vriendschap. Zo nemen de zeilschool veel oud-cursisten op in de medewerkersgroep. De open en gezellige sfeer die de medewerkers uitstralen wordt altijd heel positief ervaren door zowel onze cursisten als hun ouders. De vrijwillige basis doet natuurlijk niet af aan de kwaliteit van de zeillessen.

Onze Instructeurs

Al onze instructeurs komen ieder jaar een week terug om samen te trainen. De instructeurs die de zeilkampen begeleiden zijn allen erkende instructeuropleiders (ZI-4) en bevoegd om zelfstandig examens af te nemen. Zij kennen het vereiste niveau dus als geen ander. Omdat het instructieteam zo’n enthousiaste groep is blijven de instructeurs vele jaren bij ons lesgeven. Dat betekent dat de meeste instructeurs al meerdere jaren leservaring hebben.

Al deze zaken, gecombineerd met mooie prijsstelling, maakt Zeilschool Eendracht tot de voor de hand liggende keuze voor enthousiaste zeilers.